Şef Özlem Mekik in "Özlem Mekik ile Günümüz Lezzetleri" yemek kitabının lansmanı için Ankaralı Bloggerlar ile harika bir organizasyonda buluştuk.
Trilye Restaurant'ın ev sahipliğini yaptığı etkinlikte mönü de bizlere özel hazırlanmıştı.
-Özlem Mekik ve Trilye'nin sahibi Süreyya Üzmez-
Trilye Restaurant Ankara'nın en iyi balık restaurantlarından birisi olduğunu benim söylememe gerek yok sanırım. Yemeklerin lezzetleri kadar sunumları ile de göz doldurarak keyifli anlarımızda damağımızı da şenlendirdikleri için çoook teşekkürler :)
Fava. Pastırmalı Humus, Kurutulmuş Domates ve Mütebbel |
Deniz Mahsüllü Börek |
Deniz Mahsüllü Kabak Çiçeği Tampura |
Levrek Izgara |
Trileçe |
Gün sonunda sevimli sunumu ve enfes lezzeti ile pastamız Pasta Caddesinden tabiki :)
Etkinlik Sonunda hediyeleri ile destek veren sponsorlara da ayrıca teşekkür ederim...
GURUP İNOKS
İsme özel şef bıçakları ile...
NEFİS GURME
Damla Sakızlı Yunan lezzetleri ile...
Damla Sakızlı Şekerleme |
Badem Evmesi ve Badem Çikolata Kaplama |
Badem Çikolata Kaplama |
Badem Ezmesi |
Chai Latte |
Kış Çayı |
Elma Çayı |
Elma Çayı |
PAKMAYA
Mutfağın yıldızları ile dolu bir paket ile...
KALECİK UN
Un ürünleri ile...
Güzel bir etkinlikti . Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...
YanıtlaSilÇok keyifli bir etkinlikti, tekrar görüşmek dileğiyle :)
YanıtlaSilGerçekten de hep birlikte harika bir gün geçirdik... Geriye de bu güzel anılar kaldı.
YanıtlaSilGerçekten müthiş bir etkinlik olmuş:))
YanıtlaSilAnkara'nın en kalabalık, en güzel etkinliği oldu. Yeni etkinliklerde görüşmek üzere sevgiler. Bizim Mutfak-Aysel
YanıtlaSilGelerek etkinliğimize renk kattığın için teşekkürler , en kısa sürede yeniden bir araya gelip uzuuuun uzun görüşmek üzere;))
YanıtlaSil