22 Şubat 2013 Cuma

Eşimden Hediye Biblo


Gebeliğimin başından beri internette görüp beğendiğim ama pahalı olduğu için alamadığım biblolardan ilham olarak eşimin yapmasını istediğim biblo. Eşimde sağolsun üşenmedi yaptı seramik hamurundan. İlk kez bir biblo yaptı ve harika oldu. Ellerine sağlık aşkım.





7 yorum:

  1. Meleklere bayılıyorum bende ... evet willow tree lere benzemiş .. bravo vallahi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Neslihan Metin
      Tebriklerini eşime ileteceğim. Teşekkür ederim.

      Sil
  2. lütfen bu seramik hamurunun nasıl yapıldığını banada öğretirmisniz. acilen ihtiyacım varr. cevap bekliyorummm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Un ve ahşap tutkalını karıştır ve yoğur. Şekillendirip boya son olarakda verniklemen yeterli. Kolay gelsin.

      Sil
  3. hemen deneyeceğim. ben güzel sanatlarda resim öğertmeniyim. büyük bir çalışmamızın içinde bir detay için gerekiyordu. daha evvel hiç denememiştim. duşmuştum ama yapmadım. sizin çalışmanızda gerçekten çok güzel olmuş. dilerim benimkide güzel olur. ilginiz için teşekkür ederim. bu arda bizi tanımak güzel:)) sizleride bloguma bekliyorum:) esen kalın.
    http://venusunkalbi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. en başta ellerinize sağlik eşinizin de sizin de :) harika bi çalişma olmuş soylemeden geçemeyeceğim :) ben bişey sormak istiyodm.yeni yapmaya başladim ben soğuk kil ile çalişmaya.soğuk seramik hamurunu ne ile boyayabileceğimi sormak istiyordum ben.tebeşir ile oyayabilir miyim mesala? illa akrilik boya mi olmali? bide yaptiğim hamurlar kurumadan mi boyamam gerekiyor acaba bi yardimci olabilir misiniz :) şimdiden teşekkür ederm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,
      Ben boya olarak genellikle guaj kullanıyorum ve çalışma kuruduktan sonra üstünden boyuyorum (ıslakda boyamak mümkün sadece hamur yumşak olduğu için tutarken zor olabilir). Tebeşiri hiç denemedim ama şöyle bir önerim olabilir. Tebeşiri toz olarak unun içine ekleyip değişik renkler elde edebilirsiniz. Sevgiler...

      Sil