27 Şubat 2015 Cuma

Ankara Instagram Anneleri Buluşması


İnstagram Anneleri olarak harika bir buluşma etkinliğini geride bıraktık. İşe geri dönüş, oğlumun hastalığı derken blogumu atladım ama geç olsun güç olmasın diyelim.



Tanışma buluşmasını hediyelerle şenlendirelim fikrinde bana destek olan Tuğba ve Helin'e nasıl teşekkür etsem azdır. İyiki varsınız kızlar, iyiki tanıştım...


Etkinliğimizin sürpriz konuğu Anne Kaz oldu. Müthiş enerjisi ve keyifli sohbeti ile iyiki tanıştım dediğim Annelerden birisi oldu :)

Birbirinden tatlı anneler ve dünyalar tatlısı bebişleri ile katılan tüm annelere çok çok teşekkür ederim. 

Bu küçük hanımın tokasını @fasulyedesign olarak ben yapmış olsamda modelimin güzelliğinden görünmüyor. Maşallah, maşallah...

Aşağıda @fasulyedesign olarak hazırladığımız parti süsleri ile birbirinden güzel annelerin fotoğrafları var. Maşallah diyerek bakın lütfen :)















Sponsorlarımız

 Tudem yayınları 

Gebeydim tudem-uçanbalık çocuk kitapları ile tanıştığımda. Oğlumun ilk yılbaşında ilk hediyesi bir kitap olsun istedim. Kitapçıda "Mavi Ay" kitabına  ise görür görmez vuruldum. Bir grafik tasarımcı olarak tabiki önce kapağı cezbetti beni. Mustafa delioğlu çizimleri ile beni büyüledi. Oracıkta neredeyse tüm şiirleri okudum. Şairler şiirleri ile içimdeki çocuğu bulup kafasını okşadılar sanki.
Aytül Akel ve Mavisel Yener ile ilk tanışmam da böyle oldu. 

Oğlum bu ay şiirleriyle tamamladı içimdeki serüvenini :) Geçenlerde ayı görünce heyecanlanıp ulaşmaya çalışması bundan sanırım...
Sanatçının Sihirli Odası, Kar Sesi, kayıp Kitaplıktaki İskelet, Mavi Zamanlar derken oğlumun kitaplığını doldurmaya başladık şimdiden (Henüz tam olarak oturup uzun uzun kitap okuyamasakda).

Severek okuduğum(uz) bu kitapları diğer annelerle de paylaşmak istediğimi bildirdiğimde ise bu istegimi geri çevirmediler. Minik ama kocam hediyeleri ile beni o kadar mutlu ettiler ki nasıl teşekkür etsem bilemiyorum. 


Hipp

Hiç anne sütü almamış birisi olarak  bebeğimin anne sütü olması en büyük isteğimdi ama yine de her ihtimali düşünerek daha gebeliğimde araştırmaya başladım mama markalarını. Böylelikle HİPP ile tanıştım. Oğlumu 10. aydan itibaren ise hipp devam sütüne emanet ettim.

Acil durumlar için çantamızda mutlaka bir tam tahıllı meyve pürelerinden bulunduruyoruz. Ozellikle yolculuklarda yol kenarında herhangi bir yerde yemek yemesindense. Doğum gününde hediye olarak gönderdikleri elmalı İyi geceler ek gıdası ise favori muhallebisi oldu Bartunun. Hiç birşey yediremediğim özellikle de diş çıkarma döneminde yediği nadir yiyeceklerden birisi oldu.

Diğer bazı mama markalarında yaşanan GDO sıkıntılarını okudukça ne kadar doğru karar verdiğimi de birkez daha anladım. 

" #instagramanneleri buluşmamızda yanınızda olurmusunuz" dediğimde ise beni yine üzmediler. Çok çok teşekkür ediyorum @hipp ailesine.

Bu arada güvenmediğim için başka hiçbir mama markasına mail atmadığımı da bildirmek isterim.



Makarna lütfen

Instagram aracılığı ile tanıştığım @makarnalutfen in her ürününe bağımlı olduğumuz  doğrudur. İlk siparişimi verirken sadece oğlum için diye düşünmüştüm ama bizde bağımlısı olduk makarnaların 😁 Bartu ise bebek tarhanasının hastası. İlk zamanlar evdeki hiçbir tarhanayı beğendiremedim oğluma. Ama bu bebek tarhanasına ba-yı-lı-yor. Ki hangi arkadaşıma tavsiye ettiysem aynı tepkiyi aldılar bebişlerinden. Keyifsiz yada diş çıkarma döneminde yediği nadir yemeklerden birisi (digeri hipp'in gece muhallebisi). Bizim evin kutsal yemeği oldu. Tuğba hanımın bir anne titizliği ile hazırladığı o kadar belli ki. 

Normalde Tuğba Hanim katılmadığı etkinliklere ürün sponsorluğu yapmasa da beni kıramayacak kadar yufka yürekli. 

Size nasıl teşekkür etsem bilemedim. Çok çok teşekkürler...
Elinize emeğinize sağlık...


Keçe ve Hobi

Tugba hem etkinlik sahibesi hemde sponsoru oldu. Daha tanışmadan dost olduk kendisiyle :) dünya tatlısı tugba pozitif enerjisi ile hazırladığı ürünleri ile mutlu etti tüm anneleri. Ozellikle sabun ce kokulu taş sever ben hediyelerine bayıldı. 

Doğadan

Leziz çayları ile beni çook mutlu ettiler. Gerçi benden çok kayınvalidem bayıldı gelen pakete. Dogadan çayları geliyor dediğimde "yeşil cay gelse keske, çok güzel oluyor" dedi. Ve gelen kutuda yeşil cay vardı. Hemen en sevdiği bir paketi ayırdı :) benim favorim beyaz cay, şu portakal çiçeği olana bayılıyorum. 

Tüm destekleri icin cok cok tesekkur ederim Dogadan ailesine... 



 Bebekform 

Indirim çeki ve bu harika ağaç broşürü ile bebekform da bizi yalnız bırakmadı. 


Izmir Kutu

Çantalarımız icin çok tesekkur ederiz. 
Kullanmaya kıyamadım, saklıyorum resmen :)


3 yorum:

  1. merhaba ,
    nasılsınız?
    21 Eylül 2014'de 5. blogger etkinliğimi sosyal yardım içerikli olarak
    yapacağım.Bu buluşmada aynı zamanda kendi elişlerimden satış yaparak karıyla Kemik Arkadaşım
    adındaki hayvanları besleme yapan guruba mama yardımında bulunacağım.
    Firmalardan birinin aracılığıyla basında yer alacağız inşallah :)
    Sizden ricam bana sponsor desteği vermenizdir.
    Gelen bloggerlara ne kadar çok hediye verirsem o kadar çok katılımcı oluyor.
    Bu sefer bu sayı çok önem taşıyor.Amacım ilk etkinlik başarılı olursa diğerlerinde de aynı yardımı devam ettirmek.
    Şimdiden çok teşekkürler
    Size fikir vermesi adına, etkinliklerimin linklerini ekliyorum.
    http://ilkblogdenemem.blogspot.com.tr/2014/06/yaza-merhaba-4blogger-cay-etkinligi.html
    http://ilkblogdenemem.blogspot.com.tr/2014/05/4-mays-blogger-cay-etkinligimiz.html
    http://ilkblogdenemem.blogspot.com.tr/2014/02/2-subat-blogger-yazarlar-cay.html
    http://ilkblogdenemem.blogspot.com.tr/2013/11/blogger-cay-etkinligi-bulusmamz.html
    Sevgiler
    Fidan Başaran
    cep:05422149656

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuzu atlamışım. Numaranızı kaydettim. Ilk fırsatta sizinle iletisime gececeğim.

      Sil
  2. Merhaba,
    Bu güzel gün için çok teşekkürler. Şehir dışına çıkacağım için yazınızı cuma günü planlanmış olarak yayınlayacağım, bilginiz olsun istedim.
    Sevgiler...
    http://sihirlimavi.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil