3 Mart 2016 Perşembe

Ankaralı Kadın Bloggerlar Savor Döner'de


Ankara Etkinlik Ayşegül'ün daveti ile Podium AVM'deki Savor Dönerde inanılmaz güzel ağırlandık. Tattığımız her şeyin yanında bu kadar blogger ile sohbet muhabbet fırsatı bile ayrı bir keyifti :) :) 




Restaurant hakkında minik bir bilgi vermem gerekirse Savor Döner; Rollhouse, Down Town Food Club markalarının yeni üyesi, Bilkent Ankuva Avm ve Podium Avm de olmak üzere 2 subeleri var.

Tüm etler, ekmekler kendilerine ait Muni Gida Şasmaz Fabrikasından günlük olarak  Rollhouse, Down Town Food Club ve Savor Döner'e geliyormuş.  Ki et ve et ürünleri üzerine gösterdikleri özen lezzete yansımış. Et döner, köfte ve pide çeşitleri ile menüleri de bir hayli çeşitli. Örneğin klasik pide çeşitlerinin yanında zeytinli pide, üç peynirli balsamik soslu pide gibi yeni tatlarda deneyebilirsiniz. 







Mönünün devamında "et döner ve iskender" seçeneği sunuldu. Ben sade, sossuz et döner tercih ettim. Eti ile iddalı bir mekan olunca beklentilerde hayli yüksek oluyor tabi :) Et konusunu anladığım söylenemez ama beni tatmin etti. Genellikle yediğim et dönerler kuru olur burdaki et sulu ve yumuşaktı. Kaliteli et, doğru terbiye ve kararında pişirme ile bu sonucu yakaladıklarını düşündüğüm et döner benden tam not aldı :) Bu arada döner altında tırnak pide, yanında pirinç pilavı, köz biber ve domates ile sunuluyor. Miktar olarak çok yiyemeyen bir gebe olarak dönerin altındaki pidenin sadece tadına bakabildim. Kendi üretimleri olduğu için mi yoksa üzerindeki etin yağıylamı bilmiyorum gerçekten lezzetliydi. Servislerin yanında ortaya pide çeşitlerinden de geldi ve yanıma düşen kuşbaşılı pideyi normalde kimseye kaptırmazdım ama gebelik sağolsun çok yiyemediğimden diğerlerine de tatma fırsatı verdi :) 


Mönünün sonunu ise tatlı bir sürpriz ile bitirdik "Nutellalı Pide"  İçinde nutella üzerinde taze çilek ve muz ile süslenen pide ekmeği hepimizin yüzünü güldüren bir tatlı oldu:) Çok doyduğum için bunu yemeye bir daha gideceğim diyerek kendime söz vermiştim ama tekrar gittiğimde pide, köfte salata derken yine ona yer kalmadığı için yiyemedim :( İçimde kalmadan ilk fırsatta bir kaçamak daha yapmak şart oldu bu yüzden :)



İkramlar, ilgi, özen, sohbet, çay, kahve ile tadı damağımızda evlerimize dönerken bir not daha Savor Döner de tüm özel günlerde konsept toplantılar da yapıldığı gibi doğum günleri, babyshower, bayan toplantıları, şirket yemekleri, catering hizmetleri de veriliyor....



Etkinlik boyunca fotoğraflarımızı çeken Larien Dijital'e de ayrıca teşekkürler. Bu karelerin dışında göbüş fotoğraflarımızı bile çekti :) Burdan ona ayrıca teşekkür ederim :) :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder