4 Kasım 2016 Cuma

Ankara Blogger Anneler 2 Buluşması



Eda'mın Oyun evinde  blogger annelerden Gülsen ve Canan'ın ikincisini düzenledikleri etkinlik 29 Ekim gibi çok özel bir tarihe denk geldi. Hem 29 Ekim'in coşkusu hemde annelerle bir araya gelmek nefes almak için iyi bir fırsat oldu :)



Derya Hanım ve Ayşegül
Ev sahibemiz Derya hanım çocuk gelişimi öğretmeni ve kardeşinin adı ile açtığı oyun evi ile doğumgünü kutlamaları, özel atölye çalışmaları ile günlük, saatlik ve gecelik oyun alanı, bale, jimnastik ve sanat etkinlikleri ile hizmet veriyor. Buluşma günü için çocuklarımıza  oyun alanı ve aktiviteler ile hizmet verirken bizleri ikramları ile ağırladı :) Edamın oyun evi için tıklayın :)





Etkinlik Sponsorlarımız ise;





Sosyopix, Instagram ve Facebook üzerinde paylaştığın fotoğraflarınla sana özel hazırlanmış farklı temalarda ürünler hazırlayan ve bunları adresine ücretsiz kargo ile ulaştıran bir servistir. Bizlere de iki ayrı boyda hazırladıkları fotoğraflar ile sürpriz yaptılar. Eşimde çocukların fotoğraflarını bastırsak da cüzdanıma koysak diyordu ki bir tanesini kaptı hemek :)



Neutrogena, yağlı bir cildim için benim kullandığım bir marka değil ama el kremleri eşimin ve annemin vazgeçilmezleri. Etkinlikteki bu hediyeler ise kuru cildi ile uğraşan anne bir arkadaşımın yüzünü güldürdü :) :) 



Türkiye'nin tüm bölgelerine ürünlerini ulaştıran %100 yerli sermayeli, geleneksel tedavi yöntemlerini modern teknoloji ile birleştirerek ürünlerini üreten bir şirket olan Otacı, ilk ürününü 36 yıl önce bitkisel pastiller ile çıkartmış ve onu bitkisel şampuanlar takip etmiş. Ben daha önce hiçbir ürününü kullanmadım. Gelen şampuan kuru saçlar için olduğu için eşim kullanacak. Numuneler içinde yağlı saçlar için şampuan ve de benim asıl merak ettiğim  sarımsaklı sabun var. İnce telli ve seyrek saçlarım için hep sarımsak önerisi alıyorum ama o kokuya katlanamadığım için uzak duruyordum. Bu sabunda sarımsağın doğal kokusu giderilmiş olduğundan rahatlıkla kullanabileceğim :)



Bebek hediyelerinde farklı sunum ve süslemeleri ile öne çıkan, bebek giyim ürünleri ile zaten hayatımızda olan bir markaydı. Hediyesi için teşekkürler.





2004 yılında çocuk bezi üretimi ile faaliyete başlayan Eruslu Sağlık Ürünleri olarak bebek ve yetişkin bezi, ıslak mendil, bebek ve hasta altı örtüsü, çep mendili gibi ürünleri ile hizmet veriyor.  Hammaddelerine kadar kendi bünyesinde ürettiği için ürünlerinin fiyatı çok daha ekonomik. Bende daha önce kullanmamış ve bu sayede deneme fırsatı buldum :) :)



Dimes %100 meyve suyu ile kantinlerde satılabilirlik onayını da almış Heroes ile zaten hepimizin bildiği bir marka :)




Matematiğin 101 eğlenceli hali, Matematiği nasıl eğlenceli hale getirebileceğinizle ilgili fikir, aktivite ve oyunlarla dolu olan bu kitap, çocukların matematiği günlük hayatın bir parçası olarak sevmesini sağlar. Nasıl mı?İşin sırrı matematiği eğlenceli hale getirmek.Toplamadan çıkartmaya, çarpmadan bölmeye çocuklarla beraber uygulayabileceğiniz 101 pratik yöntem içeriyor. Malum günümüz eğitim sistemi nedeniyle çocuklarımın eğitimine katkıda bulunmak için bunun gibi fikirlere daha şimdiden bakıyordu ki bu harika bir hediye oldu. Nasıl mutlu oldum anlatamam :) :) 

Etkinlik ve organizasyonda emeği geçen, ev sahipliğini yapan ve hediyeleri ile sponsor olan tüm firmalara çok teşekkürler...








2 yorum: