22 Şubat 2013 Cuma

Pop Art Kumaşlar


Bu yıl çok moda bu pop art kumaşlar. kKi ilk çıktığı zaman görüp almıştım bu kumaşları. Bir yıldan fazladır da severek kullanıyorum salonumda. Bir çok model ve desende olan kumaşlardan en çok bunu sevdim. En azından ülkemizden çizimler taşıyor. Paris, modelleri tasarım olarak çok başarılı bulsamdan bizden bir şeyleri de görmek gurur verici.
Hem minik dokunuşlarla müthiş bir hava verdi hem de çok şıklar. Gebelik süreci olmasaydı yatak odama da bir şeyler yapacaktım ama nasip değilmiş. İnşallah bir gün onları da paylaşırım.

Aynı kumaştan önce masa örtüsü ve sandalye giydirmelerini diktim. Kalan parçalarla yastıklar yaptım. Baktım perde de harika olacak birde üzerine perdeyi ekledim. Geçenlerde sehbamın üzerine de örtü yaparak sona ulaştım.









17 yorum:

  1. Offf... Tek kelimeyle bayıldım. Güle güle kullan.
    Blogun hayırlı olsun. İzleyicin oldum bile. Yalnız yorumlarında doğrulama kodu var. Eğer o kodu kaldırırsan yorum yapanların sayısı artacaktır. Kodu nasıl kaldıracağını Burada anlattım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülsüm,

      Çok teşekkür ederim daha önce fark edemedim durumu ve şimdi düzelttim.

      Sil
  2. Çok modern bir hava yaratmış. Ellerine sağlık:) Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. ben de üyeniz oldum.çok güzel dekore etmişsiniz.beklerim...
    http://feyzanincicieri.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Feyza Altunay

      Sizlerede çok teşekkür ederim. Gebeliğimin 36. haftasını geride bırakmış heyecanlı bir anne adayı olarak beni çok mutlu ettin :)

      Sil
  4. bende çok seviyorum pop-art kumaşları...
    çok güzel olmuş :)
    zevkine bayıldım diğer paylaşımlarınıda merakla izlicem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. X madame,
      Yorumun için çok teşekkür ederim. Gebeliğimin 36. haftasını geride bıraktığım şu günlerden sonra Oğulum gelişi ile bir süre tek uğraşım oğlum olacağından (ama bir sürecik :) pek hobi ve işimle ilgilenemeyeceğimden seni hayal kırıklığına uğratmak istemem. Ama ben oğlumla ya da onun için bir şeyler yapmaya devam edeceğim ve bol bol paylaşımlarım olacak inşallah.

      Sil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Cok hos olmus ellerinize saglik. Bende bekleri elsamarzu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. Ne kadar ferah bir salon. emeğinize sağlık. COOPER77

    YanıtlaSil
  8. çok hoş olmuş ellerinize sağlık. ama daha fazla eklemeyın bu kadarı kafi :):))

    YanıtlaSil
  9. KUMAŞINIZA VE ZEVKİNİZE BAYILDIM RİCA ETSEM BU KUMAŞI ALDIĞINIZ YERİ ADRESİNİ uzmansosyologminedikmen@hotmaile gönderirseniz çoook sevinirim güle güle oturun harikaaaa tam benim tarzım

    YanıtlaSil