25 Nisan 2017 Salı

MACERA ADASI MACERASI

 

Geçen haftasonu Ankara Anneleri'nin daveti üzerine Ankamall AVM'de yeni açılan Macera Adası'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladık. Kutladık diyorum çünkü yeğenlerimle katıldığım etkinlikte, çocuklara hediyelerden yemeğe kadar düşünülmüş, inanılmaz güzel zaman geçirdiğimiz bir gün oldu.

        

Macera Adası her yaş grubu için ayrı ayrı düzenlenmiş, çocukların fiziksel gelişimlerini destekleyecek, genç ve yetişkinlerin hoşça vakit geçirebileceği bol aktiviteli bir eğlence alanı olarak düzenlenmiş. 1-6 yaş ve 6-12 yaş için düzenlenmiş yumuşak oyun alanları, mini bir kasaba, Lazer Arena, Tırmanma Duvarı, Macera Köprüsü, Oyun Makineleri, Trambolin, Bowling, 7D Sinema, Tiyatro Sahnesi, Kaçış Odası ve bilimsel deneyler yapabileceğiniz bölümü ile aile boyu vakit geçirilebilecek kocaman bir alan.  Ayrıca doğumgünü partisi yapabileceğiniz ayrı bir bölümü de mevcut.

Ben yeğenlerimle katıldığımız için yanımda 0-12 yaş aralığında dört çocuk ve birde genç ergenimiz ile sanırım her alanı tek tek keşfedip keyfini sürdük :) Çocuklar için uzun bir süre unutulmayacak bir deneyim oldu. 

  
   
Macera Adasında Bartu en çok kasabada Melis ablası ile oynamayı sevdi :) 

   
Bora'nın ilk tercihi

 
Bora devrelerle çok uzun zaman geçirdi. 

   

 

 
Tabiki Neşeli Yüzler'de yüzümüzü boyadık, simli dövme yaptırdık :)

  
Bora ve Bartu teknelerini yarıştırıp kepçe kullandılar.

  
Bartu boyadığı balıkları tarayıcıya koyup ekranda yüzdürmeye bayıldı :)

       
Bir çok oyun makinelerine binip yarıştık.

 
Yani evet bizde bir ara çocuk ruhumuza yenilip şeker makinası ile kendimizden geçmiş olabiliriz :D

 
En küçüğümüz mü? O da dayısının kucağında kafeterya da mışıl mışıl uyudu :) :) :)

Oyun alanlarına girişte sizin isim ve telefon bilginizi alıyorlar. Bu sayede çocuğunuz oynarken ister kafeteryada oturun ister alışveriş yapın artık orası size kalmış :)

     

Ayrıca Karakter Dükkanı'nın sponsorluğu ile çocuklar sevdiği karakterlerdeki ürünler ile çok mutlu oldu :) Bartu'nun seçimi Harika Kanatlar dan dörtlü dönüşen  Jerome, Bello,  Dizzy ve Donnie oldu.  Günlerdir mutluluk ile o günü sayıklayarak oynuyor :)

Macera Adası'ndan Çağrı Hanıma, Karakter Dükkanı'ndan Burçin Hanıma ve Ankara Anneleri ekibine burdan tekrar teşekkür ederiz...




2 yorum:

  1. ne kadar güzel bir gün olmuş :) çocuklar için gerçekten güzel bir yere benziyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten de uzun süre unutamayacakları bir gün oldu :)

      Sil